Video’s

Liefs uit Giessenburg – Verzwaringsdekens op maat

Een verzwaringsdeken is een deken die diepe druk uitoefent op het lichaam waardoor het zenuwstelsel ontspant. Door de diepe druk toe te passen op de gewrichten activeer je de proprioceptoren. Hier komen onder andere dopamine,  serotine en melatomine door vrij. Deze stoffen zijn heel belangrijk voor de processen in de hersenen. Deze stoffen dragen o.a. bij aan ontspanning en een betere nachtrust.

Liefs uit Giessenburg – Sensorische schommel uitleg

De Sensorische schommel is een therapeutische schommel. Deze schommel is ontworpen voor gebruik bij kinderen met prikkelverwerkingsproblemen.

Liefs uit Giessenburg – Slaaptunnel

Een slaaptunnel is een hoes waar je de matras inschuift. De slaaptunnel zit strak om de matras. Doordat de tunnel strak zit geeft dit een geborgen en veilig gevoel tijdens het slapen. De slaaptunnel geeft voldoende druk om rustig te slapen en door de rekbaarheid van de stof voldoende mogelijkheden om te draaien. Voor de prikkelverwerking, het komen in een diepe slaap, minder vaak wakker worden, dromen, het vinden van een veilig en geborgen gevoel kan deze tunnel allemaal effect hebben.

MiniMelts Ijsballetjes – Unboxing

Content voor Social Media, Beurs, Promo en klanten.

MiniMelts Ijsballetjes – Promo

Content voor Social Media, Beurs, Promo en klanten.

Zipster Baby – bamboe kleding en slaapzakjes

Click on the link above for more

Nederlandse Spoorwegen – De compilatie van wekelijkse short video’s over de voorbereidingen en testdagen om elke 10 min te gaan rijden.